Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

El Delta del rìo Aquelòos en Etoloakarnania - Το Δέλτα του ποταμού Αχελώου στην Αιτωλοακαρνανία - The Acheloos' Delta in Aitoloakarnania

Fotografìas realizadas por © Dimitris V. Geronikos en el ecosistema del delta del rìo Aquelòos en Etoloakarnania, el Domingo 24 de Abril de 2011.
Λήψη φωτογραφιών από © Δημήτρη Β. Γερονίκο στο οικοσύστημα του δέλτα του ποταμού Αχελώου στην Αιτωλοακαρνανία, την Κυριακή 24 Απριλίου 2011.
Photo shoots by © Dimitris V. Geronikos in the ecosystem of the river Acheloos' delta in Aitoloakarnania, on Sunday 24 of April 2011.



















6 σχόλια:

vagelis stournaras είπε...

υπεροχες!

rosaria rompola είπε...

Όμορφες εικόνες από το τόπο που πέρασα τα πρώτα χρόνια όταν ήρθα στην Ελλάδα. ..Aυτή η αγρία αλλά και συνάμα ήρεμη ομορφιά αγάπησα και με κράτησε …Τις βόλτες στο Κοτσιλάρης, στην Οξιά, συνοδεύοντας τους κυνηγούς , το Τρίκαρδο, ο Πεταλάς...
Τις διακοπές στο Διόνη ,
aναγκασμένη να καθίσω από νωρίς στις φρατζατες (ξύλινες κατασκευές όπου κοιμόμαστε τα βράδια καλυμμένες από τούλι για να προστατευτούμε από …τεράστια κουνούπια) …με τις αγελάδες καθισμένες προς την δύση του ηλίου… το ψάρεμα και την πρώτη συνάντηση νε το δέλτα του Αχελώο .. περπάτησα μέσα στις λάσπες για να το δω (και το σιχαινόμουν) εκεί που το ποτάμι εισχωρεί στην θάλασσα ..κάθισα για πολύ ώρα να δω αυτό το κυματάκι .. Grazie Δημητρι !!

@lbist είπε...

Ταξιδιάρα ψυχή, ταξιδιάρες φωτογραφίες. Ευχαριστούμε! :)

Εχέτλη είπε...

ωραίες φωτο

elli είπε...

Exairetikes Dimitri, bravo, olo kai kalitera

Dimitris Geronikos είπε...

Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους σας για τις κριτικές σας.
Grazie mille.